Recuperare poze hard disk

Oferim servicii de recuperare date de pe orice model de hard disk indiferent de defectul acestuia. Suntem specializati in recuperarea datelor de pe hardisk-uri cu defecte mecanice.

Cele mai frecvente hard disck-uri de pe care am recuperat date: WD, Seagate, Fujitsu, Toshiba, Samsung, Maxtor, Hitachi ..

Recuperam date de pe urmatoarele sisteme de operare: Windows, Linux, UNIX si Mac OS.

OFERIM DIAGNOSTICARE GRATUTIA PENTRU ORICE  MODEL DE HARD DISK !!

Image

Defect Logic

Defect Electric

Stergeri accidentale, stergerea datelor folosind tastele ‘’Shift + Del’’, formatare accidentala a partitiei, infectarea hdd-ului cu un virus, coruperea sistemului de operare, deconectarea hard disck-ului extern fara a da ‘’unplug’’..
Defectul electric la un hard disk se caracterizeaza printr-o defectiune la nivelul placii electronice a hdd-ului. In general acest defecte este cauzat de fluctuatiile de tensiune sau a deconectarii necorespunzatoare a hdd-ului.

Defect Firmware

Defect Mecanic

Firmware-ul unui hdd reprezinta o zona de pe hdd in care este scrisa o informatie care permite initializarea si accesarea datelor. Aceasta informatie se afla pe suprafata platanelor, iar atunci cand se defecteaza trebuie accesata cu echipamente speciale.
hdd-ul a fost lovit sau a fost scapat, s-a varsat apa, cafea sau alt lichid pe hard disk-ul, hard disk-ul a inceput sa cloncane din senin, placa electrica a hard-ului nu mai functioneaza corespunzator, defecte fizice datorate penelor de curent.
Image
Image
Image
Image

Informatii utile

DIAGNOSTICAREA ESTE GRATUITA IN MAXIM 24 ORE DIAGNOSTICAREA IN REGIM DE URGENTA COSTA 10 EURO+TVA SI AVETI UN RASPUNS IN 30 MINUTE

Procesul de recuperare date, poze, fisiere, video etc. se va efectua in termenul specificat de tehnicieni, termen de care ati fost instiintat inca de la diagnosticare.

Tarifele pot varia in grila de preturi, pentru mai multe detalii va rugam accesati pagina TARIFE.

Livrarea datelor recuperate:

In functie de capacitatea datelor recuperate, acestea se vor  livra pe un alt mediu de stocare adus de cleint  (sau un hard pe care il puteti cumpara de la noi la cerere)

Este dureros sa constati ca s-ar putea sa pierzi toate pozele importante si dragi de ani de zile doar din cauza hard disk-ului care nu mai functioneaza corespunzator. In momentul acela primul lucru care iti vine in minte: ‘’ Mai am pozele salvate undeva? ’’. Din pacate de cele mai multe ori nu exista un backup pentru ca ‘’ mie nu mi se poate intampla ‘’ sau pentru ca ‘’ nu am avut timp sa-mi fac ‘’. Ajungi sa regreti vremea in care pozele se aflau pe filme, developate si pastrate intr-un album la loc de cinste.

BIT Data Recovery este lider pe piata in ceea ce priveste recuperarea datelor de pe medii de stocare defecte! Va asteptam in service pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA! In cazul in care nu sunteti din Bucuresti ne puteti trimite cardul prin curier! Mai multe detalii pe pagina de contact!