Recuperare poze Aparat Foto

BIT DATA RECOVERY va ajuta sa va recuperati fotografiile sau filmuletele pierdute de pe aparatul foto. Aparatele foto digitale sunt foarte populare atat in randul persoanelor tinere cat si in randul persoanelor de varsta medie din cauza ca acestea sunt portabile si foarte usor de folosit. 

Cu aparatul foto putem surprinde momente inedite din viata noastra sau momente petrecute cu cei dragi. Este un motiv de tristete atunci cand realizam ca este posibil ca acestea sa nu mai existe.

Camerele digitale au in interiorul lor un card de memorie de cele mai multe ori  sau un hard daca vorbim de cele profesionale, care sunt folosite pentru stocarea pozelor si filmuletelor. Va puteti pierde aceste poze in situatia in care cardul sau hardul devine inaccesibil.

Image
Draga cititorule, Daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, inseamna ca te poti afla in doar doua ipostaze din viata ta: fie extrem de suparat (o mahnire specifica inainte de a-i contacta pe baietii de la Bit), fie foarte fericit (cam ceea ce sunt eu acum, dupa ce m-au sunat si mi-au spus "Buna dimineata, referitor la cazul Dumneavoastra am reusit sa recuperam 99,98% !!!". Este dureros sa traiesti chiar si macar jumatate de zi cu impresia ca ti-ai pierdut ultimii 5 ani de fotografie, excursii, amintiri. Totul, disparut intr-o secunda… Bucuria recuperarii e nemarginita, la fel si lectia invatatata. Multumim celor de Bit Data Recovery pentru serviciul impecabil.

Mihnea Turcu

Fotograf

BIT DATA RECOVERY va ajuta sa recuperati poze, imagini sau video de pe toate marcile de aparat foto, cum ar fi:

  • Olympus
  • Canon
  • Nikon
  • Fujifilm
  • Kodak
  • Sony
  • Samsung
  • JVC
  • Pentax
  • BenQ

Oferim solutii de recuperare a fotografiilor sau a formatelor video de pe toate tipurile de memory carduri, cum ar fi: SD (Secure Digital), SDHC, Compact Flash, MMC, memory stick etc. Recuperam formate de imagini des intalnite precum JPEG, PNG, GIF, BMP, PCX, PNG, PSD, TGA, TIF, TIFF, cat si formate de camera precum RAW, CR2 / CRW (Canon), ORP(Olympus), NEF (NIKON), RAF (Fuji), PEF (Pentax). La formate video ne putem referi la: AVI, MPG, MPEG, MP4, MOV etc

Laboratorul nostru este dotat cu echipamente de ultima generatie si tehicieni care au experienta necesara pentru a recupera pozele sau filmuletele pierdute de pe camere video sau foto.

a asteptam in service pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA! In cazul in care nu sunteti din Bucuresti ne puteti trimite cardul prin curier! Mai multe detalii pe pagina de contact!