Recuperare date stick usb

Stickul USB este cel mai mic si mai folosit dispozitiv dintre toate mediile de stocare pe USB. Aprope fiecare utilizator de PC are un stick pe care il foloseste pentru transfer si depozitare de date. O parte din acesti utilizatori il folosesc ca dispozitiv de backup. Pe stick putem depozita orice de la: fotografii, filmulete, documente, fisiere, programe etc. Fiind atat de mic si compact il regasim de cele mai multe ori in posete, in buzunar sau ca accesoriu la chei.

Fiind un dispozitiv portabil riscul ca acesta sa se viruseze este mai mare, fapt care duce la incapabilitatea accesarii datelor. O alta cauza des intalnita care poate duce la imposibilitatea accesarii datelor este defectarea fizica din cauza utilizatorului prin: rupere, indoire, lovituri, contact cu lichid etc.

Image
Avem solutii de recuperare a datelor de pe orice model de memory stick: Kingston, Corsair, Adata, KingMax, PQI, SONY, Sandisk, Lexar, PNY, Verbatim, Transcend, Panasonic, Traxdata, Prestigio, Hama, Imation, My Flash, Philiphs, Take MS si stick-uri OEM sau NONAME.

Recuperam date de pe stickuri defecte indiferent de cauza:

  • formatari accidentale
  • stergeri de date accidentale
  • eroare in timpul transferului de date folosind tastele ‘’ CTRL + X / CTRL + V ‘’
  • defecte fizice ale stickului prin: lovire, rupere, indoire, contact cu apa, contact cu foc etc.
  • memory stickul nu mai este recunoscut de computer
  • virusarea stickului USB
  • stickul cere formatare

Ce defecte pot avea stick-urile de memorie

DEFECT LOGIC

Defectele LOGICE sunt cauzate in general de utilizatori, care sterg din gresala anumite fisiere sau formateaza stickul. De asemenea la defectele logice se mai incadreaza: virusarea stickului la nivel software sau erori in timpul transferului de date folosind tastele ‘’ CTRL + X / CTRL + V ‘’. In cazul acesta recuperarea datelor, recuperarea pozelor sau a fisierelor pierdute se face cu ajutorul unor softuri de specialitate.

DEFECT FIZIC

Putem incadra un stick ca avand un defect FIZIC atunci cand acesta a fost rupt, indoit, lovit, contact cu lichid sau cand acesta a suferit alte evenimente de natura fizica. In cazul acesta recuperarea datelor, recuperarea fotografiilor sau recuperarea altor tipuri de fisiere este mult mai complexa si se face doar intr-un laborator specializat de recuperare date.

BIT Data Recovery este lider pe piata in ceea ce priveste recuperarea datelor de pe medii de stocare defecte! Va asteptam in service pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA! In cazul in care nu sunteti din Bucuresti ne puteti trimite cardul prin curier! Mai multe detalii pe pagina de contact!