Recuperare Poze Card de Memorie

Recuperam poze de pe orice tip de card defect sau formatat:

SD, MicroSD, SDHC, CF (Compact Flash) Card, XD Picture Card. DIAGNOSTICARE GRATUITA IN MAX 24 ORE!

In service-ul nostru am primit numeroase carduri pentru a fi recuperate, fie prin intermediul curieratului, fie direct la noi in service. In momentul in care un card ajunge la noi in service se completeaza un formular de intrare. Dupa aceasta cardul este diagnosticat de tehnicienii nostri in mod gratuit! In urma diagnosticarii se stabileste tipul de defect si pretul exact pentru recuperare.

 Necesitatea de a recupera poze sau imagini intervine atunci cand acestea nu mai sunt recunoscute de card.

Image

Un card poate suferii doua tipuri de defecte:

Defect Logic
 • stergerea accidentala a pozelor
 • formatarea cardului
 • “Delete All”: “Shift+Del”
 • deterioarari cauzate de pornirea camerei foto pe durata unui proces de scriere / citire
Defect Fizic
 • coruperea sistemului de fisiere FAT32
 • nu mai este detectat de calculator
 • coruperea zonelor de daune critice: ROOT, deteriorare zona BOOT
Draga cititorule, Daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, inseamna ca te poti afla in doar doua ipostaze din viata ta: fie extrem de suparat (o mahnire specifica inainte de a-i contacta pe baietii de la Bit), fie foarte fericit (cam ceea ce sunt eu acum, dupa ce m-au sunat si mi-au spus "Buna dimineata, referitor la cazul Dumneavoastra am reusit sa recuperam 99,98% !!!". Este dureros sa traiesti chiar si macar jumatate de zi cu impresia ca ti-ai pierdut ultimii 5 ani de fotografie, excursii, amintiri. Totul, disparut intr-o secunda… Bucuria recuperarii e nemarginita, la fel si lectia invatatata. Multumim celor de Bit Data Recovery pentru serviciul impecabil.

Mihnea Turcu

Fotograf

In cazul Defectelor LOGICE recuperarea pozelor de pe cardul se face cu ajutorul unor softuri speciale. In cazul Defectelor FIZICE (atunci cand cardul nu mai este detectat de calculator) recuperararea pozelor este mai complexa si se face prin desfacerea cardului, iar extragerea se face direct de pe flash-uri cu ajutorul unor echipamente speciale.

Daca ati pierdut imagini sau poze de pe cardul, indicat este sa nu mai folositi cardul pentru a nu se suprascrie, recuperarea pozelor fiind imposibila in acest caz. In service-ul Bit Data Recovery beneficiati de o DIAGNOSTICARE GRATUITA pentru orice tip de card.

Oferim servicii de recuperare date de pe orice tip de CARD : Kingston, Sandisk, Olympus, Kodak, SONY, Lexar, Verbatim, Adata, Kingmax, Emtec, Transcend, Silicon Power, Hama, Sony, Traxdata si carduri noname.

Image
 • Cele mai comune formate de imagini recuperate: JPG JPEG TIF
 • Cele mai comune formate video: AVI MPG, MOV MPEG ASF MP4 3GP MTS
 • Cele mai comune formate audio: WAV MP3 AMR RAW
 • Cele mai comune formate de imagine: Nikon NEF, Canon CRW și CR2, DCR Kodak, Konica Minolta MRW, Fuji RAF, Sigma X3F, Sony SRF, Samsung DNG, Pentax PEF, Olympus ORF, Leica DNG, Panasonic RAW
 • Producatori de camere foto: Nikon, Canon, Kodak, FujiFilm, Casio, Olympus, Sony, Samsung, Panasonic Fuji, Konica Minolta, HP, Agfa, NEC, Imation, Sanyo, Epson, IBM, Goldstar LG, Sharp, Lexar, Mitsubishi, Kyocera, JVC, Leica, Phillips, Toshiba, SanDisk Chinon, Ricoh, Hitachi, Pentax, Kinon, Verbatim, Vivitar, Yashica, Argus, Lumix Polaroid
 • Toate marcile de telefoane inteligente: Android, BlackBerry

BIT Data Recovery este lider pe piata in ceea ce priveste recuperarea datelor de pe medii de stocare defecte! Va asteptam in service pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA! In cazul in care nu sunteti din Bucuresti ne puteti trimite cardul prin curier! Mai multe detalii pe pagina de contact!