3 pasi in procesul recuperarii datelor

  • Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa aduceti hardul, stick-ul sau cardul defect in service. In cazul in care nu sunteti din Bucuresti il puteti trimite prin curier.
  • Odata primit, dispozitivul va fi inregistrat cu o nota de intrare in service.

1

DIAGNOSTICARE

1. DIAGNOSTICARE

DIAGNOSTICAREA ESTE GRATUITA si dureaza maxim 24 de ore. Aceasta nu implica desfacerea hardului sau a mediului de stocare defect.Aceasta diagnosticare se face in baza unei note de intrare in service care se completeaza in momentul in care hdd intra la noi in service. In aceasta etapa un tehnician va analiza dispozitivul defect si va trimite o diagnosticare atat pe mail cat si telefonic. In aceasta etapa de diagnosticare hdd-ul sau cardul nu se vor desface. Desfacerea acestora se face doar cu acordul dvs. In etapa de diagnosticare se va stabili care sunt sansele recuperarii datelor, care este pretul si durata exacta. In momentul in care sunteti de acord cu pretul si durata recuperarii se trece la pasul 2.

2

RECUPERARE DATE, POZE, VIDEO

2. RECUPERARE DATE, POZE, VIDEO

Dupa ce ati fost de acord cu pretul si durata comunicata in etapa de diagnostcare se incepe procedeul de recuperare a datelor. Acesta poate dura intre 1-10 zile lucratoare. In functie de defect si de gravitatea cazului se poate lucra la un caz pana la zeci de ore. La finalul operatiunii daca rezultatul nu este cel stabilit in etapa de diagnosticare nu veti plati pretul stabilit. Nu veti plati nimic daca datele nu se vor recupera. In acest proces este foarte important ca mediile de stocare defecte cum ar fi hdd-urile sa fie desfacute intr-un mediu optim si asupra acestora sa nu se in
–  In cazul in care sunteti de acord se va incepe procedura de recuperare
– In cazul in care nu sunteti de acord puteti sa-l ridicati fara cost

3

Livrare poze / date

LIVRARE DATE

In functie de capacitatea datelor recuperate, LIVRAREA DATELOR se face cele mai multe ori pe un suport de stocare adus de d-voastra. Exista si posibilitatea de a cumpara la cerere un hdd de pe stocul nostru pentru transferul de date. In functie cantitatea de date acestea pot fi puse pe un ftp aflat pe serverul nostru. Dupa livrare datele dvs mai sunt pastrate cateva zile pe statiile noastre pana in momentul in care dvs ne confirmati ca totul este in regula.

BIT Data Recovery este lider pe piata in ceea ce priveste recuperarea datelor de pe medii de stocare defecte! Va asteptam in service pentru o DIAGNOSTICARE GRATUITA! In cazul in care nu sunteti din Bucuresti ne puteti trimite cardul prin curier! Mai multe detalii pe pagina de contact!