Servicii

Utile

Testimoniale Clienti

STEFAN E.M. ANDREI-NICOLAS INTREPRINDERE INDIVIDUALA – Mihnea Turcu - Fotograf
Draga cititorule,
Daca ai ajuns sa citesti aceste randuri, inseamna ca te poti afla in doar doua ipostaze din viata ta: fie extrem de suparat (o mahnire specifica inainte de a-i contacta pe baietii de la Bit), fie foarte fericit (cam ceea ce sunt eu acum, dupa ce m-au sunat si mi-au spus "Buna dimineata, referitor la cazul Dumneavoastra am reusit sa recuperam 99,98% !!!"). Este dureros sa traiesti chiar si macar jumatate de zi cu impresia ca ti-ai pierdut ultimii 5 ani de fotografie, excursii, amintiri. Totul, disparut intr-o secunda… Bucuria recuperarii e nemarginita, la fel si lectia invatatata. Multumim celor de Bit Data Recovery pentru serviciul impecabil.

testimonialPROCOR S.A. Targoviste - ing. Marius Neagu
Avand in vedere experienta nefericita a firmei noastre care a facut sa apelam la serviciile dumneavoastra vrem sa remarcam profesionalismul si implicarea exemplara a angajatilor BIT Consulting in recuperarea documentelor si bazelor de date de pe suportul de memorie.
Speram sa mentineti in continuare standarde ridicate in privinta serviciilor pe care le oferiti si "sa fiti aproape de noi cand ne va fi mai greu".

testimonialRODAX MANAGEMENT – GEORGE MARINA, Director General
Atunci cand o apreciere vine de la oameni care lucreaza in acelasi domeniu, cred ca nu e nevoie de foarte multe argumente. Totusi, pentru conformitate, as spune ca am fost placut impresionat nu numai de capacitatea tehnica dovedita de BIT Data Recovery, dar si de seriozitatea si atitudinea proactiva manifestate in relatiile cu partenerii.

testimonialUniversitatea Tehnica din Cluj-Napoca - Prof.dr.ing.Marius Bulgaru
Ne-am adresat firmei BIT Consulting pentru recuperarea datelor aflate pe un hard disk supus unui puternic soc mecanic. Erau date acumulate care reprezentau munca depusa in ultimii cinci ani. Dupa ce am batut la mai multe usi unde am auzit acelasi refren "din pacate nu putem face nimic" BIT Consulting a fost ultima speranta. Ni s-a oferit un serviciu de o calitate ireprosabila executat de specialisti autentici dedicati profesiei si clientilor.