Servicii

Utile

Proceduri recuperare imagini

Bit Data Recovery ofera servicii de recuperare date, precum poze, fisiere video, fisiere audio, documente, baze de date etc pentru toate mediile de stocare defecte: hard disk, stick, card, SSd, RAID, NAS, tablete, smartphone.

Pasul 1: Diagnosticare

In serviceul nostru beneficiati de DIAGNOSTICARE GRATUITA. In urma diagnosticarii veti afla toate informatiile necesare : tipul defectului, pret, durata... Ramane la alegerea dumneavoastra daca trecem sau nu la urmatorul pas.

Pasul 2:
Recuperare date

Indiferent de situatia cu care ne confruntam sau tipul echipamentului adus in serviceul nostru, vom incerca intotdeauna sa oferim cele mai bune solutii pentru clientii nostrii. Procesul de recuperare poate dura intre 1 si 10 zile lucratoare, in functie de gravitatea cazului.

Pasul 3: Livrare date

In momentul finalizarii procesului de recuperare veti fi contactat din service pentru a va comunica rezultatele obtinute. In cazul in care capacitatea datelor recuperate este mai mare de 8 gb, va trebui sa ne aduceti dumneavoastra un alt hard disk de stocare pentru a va livra datele. La cerere, puteti achizitiona un hdd din serviceul nostru.

Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra cum pot sa imi recuperez datele

Recuperam poze de pe orice mediu de stocare defect

recuperare poze card

Recuperare poze Card:

Cardurile de memorie sunt folosite pentru a stoca pozele, imaginile si filmarile video. Nu putine sunt cazurile in care utilizatorul sterge din greseala aceste amintiri sau formateaza din neatentie cardul. Recuperam orice card defect indiferent de producatorul cardului: card Kingston, card Sandisk, card Olympus, card Kodak, card SONY, card Lexar, card Verbatim, card Adata, card Kingmax, card Emtec, card Transcend, card Silicon Power, card Hama, card Sony, card Traxdata si carduri de memorie noname...

aparat foto

Aparat Foto:

Noile camere foto stocheaza fotografiile si filmuletele in format digital. Acestea folosec ca mediu de stocarea cardul de memorie. In functie de performanta camerei, dar si de modelul acesteia cardurile de memorie dunt diferite. Sunt multe situatii care duc la pierderea de poze sau fisiere video, cele mai frecvente sunt: stergerea pozelor direct din camera sau formatarea accidentala a cardului. Avem solutii pentru orice tip de camera foto: Nikon, Canon, Kodak, FujiFilm, Casio, Olympus, Sony, Samsung, Panasonic, Fuji, HP etc.

 hdd

HDD:

Datorita capacitatii de stocare destul de mare, arhivele sau albumele foto sunt stocate de cele mai multe ori pe hard disck-uri. Hard disk-urile pot suferii trei tipuri de defecte: Defect Logic (stergeri accidentale, formatare etc), Defect Electric (fluctuatii de tensiune etc) sau Defect Mecaninc (hdd lovit, scapat etc). Bit Data Recovery are toate echipamentele necesare pentru a putea recupera pozele de pe hdd-uri indiferent situatie (CLEAN ROOM CLASS 100). Experienta dobandita prin rezolvarea a sute de cazuri cu defecte mecanice in conditii sigure ne claseaza pe prima pozitie in acest domeniu.

hard disk extern

Hard Disk extern:

Hard disk-urile externe sunt cele mai vulnerabile medii de stocare. In primul rand hdd-urile pot fi conectate la diferite dispozitive (desktop, laptop, Tv, console etc) fiind, de exemplu, pentru un virus o gazda accesibila. Recuperam poze de pe urmatoare tipuri de hdd-uri externe: hard extern Western Digital, hdd extern Seagate, hdd extern Verbatim, hdd extern Lacie, hdd extern AData, hdd extern HP etc...

stick

Stick USB:

Poate cel mai folosit dispozitiv de stocare, stick-ul USB este folosit de aproape orice utilizator de pc. Stick-urile USB sunt folosite atat pentru transferul datelor de la un dispozitiv la altul, dar si pentru stocarea diferitelor date precum :poze, documente, video, baze de date etc. Recuperam date de pe stick-uri USB de la urmatorii producatori: stick Kingston, stick Corsair, stick Adata, stick KingMax, stick SONY, stick Sandisk etc...

SSD

SSD:

Oferim servicii de recuperare date SSD indiferent de incident: formatare accidentala, stergerea pozelor, contact SSD cu apa, sistem de operare corupt, SSD lovit sau scapat,virusarea SSD-ului etc. SDD-uri de pe care am recuperat date: Intel, AData, OCZ, Kingstone etc..

 DVD

DVD:

DVD-urile le folosim pentru a stoca fotografiile, filmarile facute la diferite evenimente si nu numai. Nu putine sunt cazurile in care facem backup pe DVD-uri si constatam ca dupa o perioada de timp nu mai putem accesa datele de pe acestea.