Servicii

Utile

Recuperare poze
Card de memorie

Fotografiile surprind momente pretioase si inedite ale vietii. Nu putine sunt cazurile care in care ne incredintam in cardurile si uitam sa facem back-up. Echipa Bit Data Recovery vine in ajutorul celor care trec prin astfel de situatii cu solutii profesionale pentru de extragere a datelor de pe card-uri defecte.

Recuperare Poze Card

memorii Cardurile sunt cele mai utilizate medii de stocare pentru poze, asta deoarece il regasim in aproape toate aparatele foto digitale. Necesitatea de a recupera poze sau imagini intervine atunci cand acestea nu mai sunt recunoscute de card.

Recuperam poze de pe orice tip de card: SD, MicroSD, SDHC, CF (Compact Flash) Card, XD Picture Card. In service-ul nostru am primit numeroase carduri pentru a fi recuperate fie prin intermediul curieratului, fie direct la noi in service. In momentul in care ajunge la noi in service se completeaza un formular de intrare cu doate datele necesare. Dupa aceasta cardul este diagnosticat de tehnicienii nostri in mod gratuit!

Un card poate suferii doua tipuri de defecte:

Defecte Logice:

 • stergerea accidentala a pozelor
 • formatarea cardului
 • "Delete All": "Shift+Del"
 • deterioarari cauzate de pornirea camerei foto pe durata unui proces de scriere / citire

Defecte Fizice:

 • coruperea sistemului de fisiere FAT32
 • nu mai este detectat de calculator
 • coruperea zonelor de daune critice: ROOT, deteriorare zona BOOT

In cazul Defectelor LOGICE recuperarea pozelor de pe cardul se face cu ajutorul unor softuri speciale. In cazul Defectelor FIZICE (atunci cand cardul nu mai este detectat de calculator) recuperararea pozelor este mai complexa si se face prin desfacerea cardului, iar extragerea se face direct de pe flash-uri cu ajutorul unor echipamente speciale.

Daca ati pierdut imagini sau poze de pe cardul, indicat este sa nu mai folositi cardul pentru a nu se suprascrie, recuperarea pozelor fiind imposibila in acest caz. In service-ul Bit Data Recovery beneficiati de o DIAGNOSTICARE GRATUITA pentru orice tip de card. Mai multe detalii privind procedura de recuperare aici

Oferim servicii de recuperare date de pe orice tip de CARD : Kingston, Sandisk, Olympus, Kodak, SONY, Lexar, Verbatim, Adata, Kingmax, Emtec, Transcend, Silicon Power, Hama, Sony, Traxdata si carduri noname.

card

 • Cele mai comune formate de imagini recuperate: JPG JPEG TIF
 • Cele mai comune formate video: AVI MPG, MOV MPEG ASF MP4 3GP MTS
 • Cele mai comune formate audio: WAV MP3 AMR RAW
 • Cele mai comune formate de imagine: Nikon NEF, Canon CRW și CR2, DCR Kodak, Konica Minolta MRW, Fuji RAF, Sigma X3F, Sony SRF, Samsung DNG, Pentax PEF, Olympus ORF, Leica DNG, Panasonic RAW
 • Producatori de camere foto: Nikon, Canon, Kodak, FujiFilm, Casio, Olympus, Sony, Samsung, Panasonic Fuji, Konica Minolta, HP, Agfa, NEC, Imation, Sanyo, Epson, IBM, Goldstar LG, Sharp, Lexar, Mitsubishi, Kyocera, JVC, Leica, Phillips, Toshiba, SanDisk Chinon, Ricoh, Hitachi, Pentax, Kinon, Verbatim, Vivitar, Yashica, Argus, Lumix Polaroid
 • Toate marcile de telefoane inteligente: Android, BlackBerry

Bit Data Recovery este lider pe piata in recuperarea datelor de pe carduri utilizate in aparatul foto digital sau telefon. Va putem recupera eficient, fotografii sterse, imagini corupte sau formatate si fisiere video de pe orice tip de memory card.